Fa'afetai tele i le Dezhou Sanjia Machinery Manufacturing Co., Ltd. mo le fa'amanuiaina o le tusipasi a le atunu'u maualuga-tekonolosi.

O le fa'ailoaina o atina'e fa'atekonolosi a le atunu'u e ta'ita'ia, pulea ma va'ava'aia e le Matagaluega o Saienisi ma Tekinolosi, Matagaluega o Tupe, ma le Pulega o Lafoga a le Setete. O lo'o i ai mana'oga fa'apitoa i luga o aia tatau fa'ale-mafaufau tuto'atasi, le gafatia e suia taunu'uga fa'asaienisi ma fa'atekonolosi, tulaga tau pulega o fa'alapotopotoga R&D ma fa'ailoga eseese o le tuputupu a'e. I le faaopoopo atu i le suʻesuʻeina o le faʻatinoga o pisinisi a le atinaʻe, e sili atu ona taua le suʻesuʻeina o faʻailoga taua e pei o le atinaʻe fou o le R&D pulega tulaga, mea tau tekinolosi oloa, gafatia suiga ausia, tuputupu aʻe, ma le faʻamautinoaga lelei. O le faagasologa o iloiloga e sa'o ma faigata. O le "Faiga Faʻatonu mo le Faʻailoaina o Atinaʻe Faʻatekonolosi Maualuga" o loʻo faʻamaonia ai e faʻatatau i pisinisi faʻatekonolosi a le atunuʻu i le faʻaauauina o suʻesuʻega ma atinaʻe ma suiga o faʻatekonolosi ausia i le "High-tech Fields Supported by the State" e fausia ai le autu tutoʻatasi o le atamai. aia tatau o meatotino a le atinaʻe, ma atiina ae i luga o lenei faʻavae Gaoioiga Pisinisi, o se poto-malosi, faʻatekonolosi-malosi faʻalapotopotoga faʻaletamaoaiga, o se sui faʻatusa o le tulaga faatekinolosi a le atunuu, ma o se taʻutaʻua i totonu o le atunuʻu poʻo faʻavaomalo atinaʻe.

O le vaega lona lua o atinaʻe faʻatekonolosi e amanaʻia i le Itumalo o Shandong i le 2020, Dezhou Sanjia Machinery Manufacturing Co., Ltd. o loʻo i luga o le lisi. O le fa'ailoaina o atina'e fa'atekonolosi maualuga i lenei taimi ua fa'aalia atoatoa ai fo'i le tulaga ta'imua a le matou kamupani i totonu o le alamanuia.

O loʻo tuuto atu la matou kamupani i le auala o le "faʻalagolago i le alualu i luma faasaienisi ma tekinolosi ma mea fou faatekinolosi e saili atinaʻe atinaʻe", paionia ma faʻafouina, faia taumafaiga sili, galue malosi, ma faʻailogaina o le sini, mo le atinaʻeina ma le manuia o le gaosiga o pu loloto. , ma mo le alualu i luma o le atunuu.

Su'e le tuatusi:
http://www.innocom.gov.cn/gqrdw/c101424/202012/60bb8d83f5cd4b0eae718c1d42e16d6d.shtml


Taimi meli: Tes-30-2020